ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging

ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als schoonheidsspecialist of kapper? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met het ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging bent u verzekerd voor risico’s die ontstaan tijdens het uitoefenen van uw vak. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten kunt u een verzekering afsluiten. Met het ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging kunt u zelf kiezen welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf wilt dragen. En de onderdelen zijn afgestemd op uw beroepsgroep.

Bereken uw premie

Meer weten over de ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de ZZP Verzekeringen Persoonlijke Verzorging? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.