Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed

Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed - Met de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd onroerend goed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor verhuurd onroerend goed aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed, een compleet verzekeringspakket!

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan verhuurde gebouwen. Met de verzekeringen voor Verhuurd Onroerend Goed is uw verhuurd pand goed verzekerd. U kunt de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed afsluiten met een speciaal ontwikkeld verzekeringspakket. Zowel bedrijven met vastgoedportefeuilles, als een particulier, die als investering een pand aankoopt voor de verhuur. Wij bieden u een pakket speciaal voor de verzekering van verhuurd vastgoed. Het verzekeringspakket voor Verhuurd Onroerend Goed kunt u samenstellen uit de volgende verzekeringen:

Dekking(en) voor Verhuurd Onroerend Goed

 • Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
 • Gebouwenverzekering (Opstalverzekering)
 • Glasverzekering
 • Inventaris- / Goederen / Eigenarenbelang verzekering
 • Milieuschadeverzekering

Acceptatiemogelijkheden Verzekeringen voor Verhuurd Onroerend Goed 

 • Zowel panden voor particuliere bewoning als diverse bedrijfspanden kunnen verzekerd worden
 • Speciaal tarief
 • In dit pakket kunnen de beleggingspanden van zakelijke klanten als particuliere relaties verzekerd worden

Wat kosten de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed?

De verzekeringen voor verhuurd onroerend goed worden als maatwerkverzekeringen aangeboden. De premie is afhankelijk van de bouwaard, de dekking, de herbouwwaarde, de ligging en het gebruik of bestemming van het pand of de gebouwen. In een telefonisch of persoonlijk gesprek inventariseren wij samen met u alle benodigde gegevens. Op basis van deze informatie analyseren wij uw risico’s en vergelijken wij het aanbod van diverse verzekeraars. Alle informatie wordt gebundeld in een helder adviesrapport. Sluit u meerdere verzekeringen af in het verzekeringspakket voor verhuurd onroerend goed? Dan staan uw verzekeringen op één polis met een aantrekkelijke pakketkorting.

Voordelen verzekeringen voor verhuurd onroerend goed

Wij bieden u een verzekeringspakket dat speciaal is gemaakt voor de verzekering van verhuurd vastgoed.

 • Het pakket kan samengesteld worden uit een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering
 • Verzekering van verhuurde panden voor particuliere bewoning, diverse soorten bedrijfspanden en particuliere beleggingspanden
 • Goede condities, ruime dekkingen en een speciaal tarief
 • Dekking mogelijk voor zakelijke en particuliere eigenaren
 • Mogelijkheden voor de verzekering van (tijdelijk) leegstaande panden

Meer weten over de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed? Neem dan contact op met Honig en Honig, bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met objectief en onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel contract- en polisbeheer en HR services. Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.