Opstalverzekering VvE

Opstalverzekering VvE – Voor een Vereniging van Eigenaren is de opstalverzekering de belangrijkste verzekering. De opstalverzekering VvE (of gebouwenverzekering VvE) dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw of pand zoals de gevels, vloeren en muren. De premie van de Opstalverzekering VvE wordt berekend op basis van de herbouwwaarde. U voorkomt onderverzekering met een periodieke taxatie van de herbouwwaarde.

Opstalverzekering VvE offerte en aanvraag

Meer weten over de Opstalverzekering VvE?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de Opstalverzekering VvE? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.

Als onafhankelijk assurantie-adviseur werken wij samen met gespecialiseerde verzekeraars. Uw Opstalverzekering VvE  wordt op basis van een vergelijking van premie en polisvoorwaarden door ons samengesteld.