Exclusieve verzekeringen

Exclusieve verzekeringen

Exclusieve verzekeringen - Uw kostbaarheden, bijzondere auto, jacht, kunstcollectie en sieraden perfect verzekerd!

Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering - Schade kan op veel manieren ontstaan en de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Met de Exclusieve aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren verzekert u zich en uw gezin voor schade of letsel die u ongewild toebrengt aan een ander.

Exclusieve autoverzekering - Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s bieden wij een bijzondere autoverzekering op maat. Heeft uw exclusieve auto of sportauto een hoge cataloguswaarde of aanschafwaarde? Dan biedt de exclusieve autoverzekering een persoonlijke maatwerk oplossing: een scherpe premie, uitstekende polisvoorwaarden en een uitgebreide nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw exclusieve autoverzekering!

Offerte aanvragen

Exclusieve oldtimerverzekering - Met de Exclusieve oldtimerverzekering is uw klassieke auto of oldtimer goed verzekerd. De exclusieve oldtimerverzekering is speciaal ontwikkeld voor exclusieve oldtimers en biedt een uitstekende dekking, ruime voorwaarden en een aangename premie voor uw waardevol bezit.

Exclusieve oldtimerverzekering aanvragen

 

De Huis- en Kunstverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor uw exclusieve woonhuis, de luxe huishoudelijke inboedel, uw kunstcollectie en kostbaarheden.

Direct aanvragen

Kunstcollectie verzekering - Met de Kunstcollectie verzekering kunt u uw kunstcollectie of kunstverzameling gemakkelijk en compleet verzekeren. De Kunstcollectie verzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 en u kunt de Kunstcollectie verzekering direct aanvragen.

Kunstverzekering direct aanvragen

Kunstverzekering - De Kunstverzekering is er voor privéverzamelingen, bedrijfscollecties of museumcollecties. Het is een verzekering die elke vorm van kunst omvat. Van poppenhuisverzameling tot werken van Rauch. Schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook installaties, tapijten en kostbaar aardewerk. Wij bieden u hiermee een alomvattende kunstverzekering voor één exemplaar of een gehele collectie. De werelddekking beslaat vrijwel alle risico’s. Thuis, maar ook op een tentoonstelling of tijdens transport. De kunstverzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 en u kunt de kunstverzekering direct aanvragen.

Kunstverzekering direct aanvragen

Kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring - Met de Kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring kunt u uw kunstcollectie of kunstverzameling gemakkelijk en compleet verzekeren. De Kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00 en u kunt de Kunst­voor­wer­pen ver­ze­ke­ring direct aanvragen.

Kunstverzekering direct aanvragen

De Premium Oldtimer Verzekering, speciaal voor uw exclusieve en klassieke auto. De Premium Oldtimer Verzekering biedt u een uitstekende service en een gunstige premie.

Offerte Premium Oldtimer Verzekering aanvragen

Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep, een kunstcollectie of een vakantiewoning? De verzekeringen uit het Premium-pakket zijn speciaal afgestemd op speciale wensen en eisen. De Premium verzekeringen bieden uw privébezittingen een first-class bescherming en een ongeëvenaarde service. 

Vakantiewoning verzekering - De vakantiewoning verzekering is de speciale verzekering, waarmee u uw recreatie- of vakantiehuis in binnen- of buitenland uitgebreid kunt verzekeren. Uitgebreide dekking, perfectie condities, scherpe premie en ruime polisvoorwaarden!

Offerte Vakantiewoning verzekering aanvragen

Verzekering voor kunstverzamelingen - U kunt een kunstcollectie gemakkelijk verzekeren met de verzekering voor kunstverzamelingen. Deze verzekering is geschikt voor kunstverzamelingen met een waarde tot € 150.000,00. Heeft u een hogere waarde te verzekeren, dan verzorgen wij graag een maatwerkofferte voor u collectie.

Direct verzekeren