Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE - De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is een speciale verzekering voor bestuurders en toezichthouders van Verenigingen van Eigenaren (appartementseigenaren VVE)

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE direct aanvragen

Meer weten over de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering VvE?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering Vereniging van Eigenaren VvE? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade. Wilt u weten welke risico's uw VvE loopt? Dan kunnen wij u helpen met een Risicoscan.

Als onafhankelijk assurantie-adviseur werken wij samen met gespecialiseerde verzekeraars. Uw VvE verzekeringen worden op basis van een vergelijking van premie en polisvoorwaarden door ons samengesteld.